Over ons

 

Vello Elektro is gespecialiseerd in de productie van elektro-verdeelkasten. Naast verdeelkasten horen ook aanverwante producten waaronder kabelhaspels, werkverlichting en kabelbeschermers tot het assortiment. Wij zetten ons in om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Dat doen wij door hoge eisen te stellen aan onze toeleveranciers en door veel aandacht te besteden aan ons productieproces. Onze producten zijn het gereedschap en de middelen waarmee u als klant werkt. Of het nu een elektroverdeelkast is of werkverlichting, u moet ervan op aan kunnen. Dat is onze missie. Betrouwbaarheid. Duurzaamheid. Zodat uw ideeën en projecten werkelijkheid worden.

Vanaf 2001
Op 31 januari 2001 is Vello Elektro van start gegaan. De oprichters/eigenaren van Velsen en Lodewijk staan heden ten dage nog altijd met beide voeten in de organisatie van het bedrijf. Met een enorme drive en veel plezier zijn zij onderdeel van het bedrijf, zowel in operationele- als in de aansturende zin. Daar waar Van Velsen de algemene leiding voor zijn rekening neemt, is Lodewijk de motor van de productie.

Specialisten
Door te werken met specialisten op de diverse commerciële en technische functies binnen het bedrijf is de organisatie uiterst professioneel van karakter, waarbij de kernwaarden van een flexibele en platte organisatie met korte communicatielijnen niet verloren zijn gegaan. Belangrijk is en blijft dat “men zich thuis voelt” bij de organisatie en dat de kwaliteit van producten gewaarborgd blijft. Onze verkoopafdeling staat u graag met een gedegen advies terzijde.

Team Vello

Een professionele organisatie heeft enkel bestaansrecht met de juiste specialisten op de plek van inkoop, engineering, verkoop, marketing, magazijn en productie. Met een team van 20 gepassioneerde medewerkers voldoet Vello dan ook aan deze voorwaarde. Onderdeel van dit team zijn 10 gedisciplineerde monteurs, die iedere dag met plezier de verdeelkasten assembleren.

Het bouwen van verdeelkasten zit ons in de genen.

Compleet assortiment

Na 16 jaar heeft Vello Elektro inmiddels een niveau bereikt waarbij wij met recht kunnen zeggen dat het productgamma tamelijk compleet begint te raken. Met 18 productgroepen en in totaal 102 verschillende producttypes, zijn wij in staat om een verdeelkast van 32A tot en met 1000A te leveren. Daarnaast heeft Vello Elektro een compleet programma van professionele werkverlichting en kabelhaspels tot vloerputten voor vaste installatie.

Locatie in Duiven

In 2008 heeft Vello een nieuw bedrijfspand laten bouwen met het oog op de toekomst. Door voldoende ruimte te reserveren is een serieuze verdere groei zonder moeite te realiseren. Over de inrichting is dan ook goed nagedacht, van kantoor tot magazijn, van de interne logistiek tot het presenteren van producten in de showroom, aan alles is de nodige zorg besteed. Vello ontvangt dan ook graag klant en leverancier in haar eigen pand.

Vello Elektro

Vello Elektro BV
Typograaf 14
6921 VB Duiven
Tel. +31 (0)316 251 500
info@vello.nl


Neem contact op:

+31 (0)316 251 500